VIDEO: Našķoties Zane dalās ar amizantiem laulības dzīves mirkļiem

Anete Ošleja 4.janvāris 2021, 19:05
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pavārgrāmatu un recepšu autore Našķoties Zane savā Instagram kontā dalījās ar amizantiem ikdienas klipiem.

Zane ir aizrautīga kulināre un savos sociālajos medijos lielākoties dalās ar dažādu gardu ēdienu pagatavošanas receptēm.

Tomēr ne reti viņa ievieto arī fotogrāfijas vai videoklipus no ikdienas sadzīves. Šoreiz Zane saviem sekotājiem dalījās ar amizantiem laulības dzīves video.

Zane pasmejas, ka brīžos, kad vīrs pasaka, ka viņai ir izdevušās gardas vakariņas, bet nepaprasa papildus prociju, rada aizdomas, ka viss nav bijis tik gards. Tā liek noprast viņas ievietotais video.

Šis video guva lielu atsaucību no viņas sekotāju puses. Sekotājas dalījās ar savu ģimenes dzīves pieredzi. Brīžos, kad var noprast, ka pagatavotās vakariņas otrajai pusei nav pa prātam. "Manējais nesaka garšīgi, viņš saka - interesanti," atzina kāda sekotāja.

Savukārt pēc Jaunā gada svinībām, Zane savus atbalstītājus pārsteidza ar pavisam jauku video. Šajā videoklipā viņa ir kopā ar vīru. Lai gan vīrs ir aizmidzis, Zane ir parūpējusies iemūžināt šo mirkli un attainot smieklīgā video.

Našķoties Zane jeb Zane Grēviņa ir divu pavārgrāmatu autore. "Našķoties" grāmata iznāca 2019. gadā. Savu otro grāmatu "Našķoties bērnībā" Zane izdeva neilgi pirms Ziemassvētkiem, 2020. gadā. Viņa vada kulinārijas raidījumu "Našķoties". 2019. gadā Zane apprecējās ar Artūru Grēviņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas