Dziedātāja Ladybird vēršas pie saviem atbalstītājiem

tautaruna.lv 4.janvāris 2021, 11:30
 
facebook.com
Latvijā kādreiz populārā dziedātāja Ladybird (Tatjana Šihmuratova), kas cīnās par to, lai atgūtu tiesības audzināt savus bērnus, vietnē Instagram uzrunājusi cilvēkus, kas pauduši viņai atbalstu šajā situācijā.
Ierakstā dziedātāja uzsver, ka ir ļoti pateicīga visiem par atbalstu.

""Laimīgu un Bagātīgu 2021.! Atcerieties, ka jūs varat mainīt dzīvi un sasniegt visu, ko vien vēlaties, jo Visums ir ar jums un kalpo jums. Domājiet pozitīvi un piesaistiet pozitīvo, esiet mīloši un piesaistiet mīlestību, jo jūs esat savas dzīves veidotāji. Paldies visiem tiem cilvēkiem, kuri atbalstīja mani, iedrošināja un ticēja man. Es esmu ļoti pateicīga!" raksta Tatjana.

Tiesa gan, par sarežģīto situāciju ar bērnu atgūšanu Ladybird jaunu informāciju nesniedz.

Jau vēstīts, ka soctīklos ar lūgumu pēc palīdzības draudzenei bija vērsusies dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe.

Tāpat vēstījām, ka Ladybird nedēļu pavadījusi cietumā Kalifornijā, kur nonākusi par savu bērnu nolaupīšanu. Viņa atklāja, ka tikusi apcietināta un abas atvases patlaban ir tēva apgādībā.

“Nedrīkstu tikties, ne tuvoties mājām, kur viņi [bērni] dzīvo. Man ap kāju aplikta GPS ierīce, kas norāda manu atrašanās vietu. Ļauts sazināties ar bērniem tikai ar platformas "Zoom" starpniecību, taču līdz šim tas nav izdevies,” atklāja dziedātāja.

Viņa teica, ka nu ar bērnu tēvu gaidāmi tiesu darbi, ieskaitot laulību šķiršanu.

Kā vēstījām iepriekš, sociālajos tīklos bija izveidots profils, kurā publicēti Tatjanas bērnu Annikas un Raiana bildes un lūgums palīdzēt atrast bērnus. Pēc visa spriežot, bērnus meklēja viņu tēvs Maikls Larsens, kas rakstīja, ka bērni pēdējo reizi manīti kopā ar Tatjanu Kalifornijas štatā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:05

Jaunākās diskusijas