Gobzems atklāj precīzus plānus par partijas dibināšanu

tautaruna.lv 4.janvāris 2021, 13:16
 
Romāns Kokšarovs/F64
Saeimas deputāts Aldis Gobzems sociālajā mikroblogošanas vietnē Twitter atklājis precīzu datumu un laiku, kad plāno dibināt savu jauno partiju.

"Gobzema partija tiks dibināta 8.janvārī astoņos vakarā," vēsta politiķa ieraksts soctīklos.

LETA jau vēstīja, ka partijas dibināšanas sanāksme attālināti platformā "Zoom" plānota 8.janvārī. Savukārt, lai juridiski nodibinātu partiju pēc tam partijas dibinātājiem desmit dienu laikā būs pie zvērināta notāra jāapliecina piekrišana partijas izveidošanai. Žurnālisti pieeju partijas sanāksmei varēs saņemt, sazinoties ar Gobzemu.

Deputāts norādīja, ka partijas dibināšanā piedalīsies cilvēki, kuriem viņš uzticas. Politiķis arī skaidroja, ka viņa ieskatā juridiski neesot svarīgi, cik cilvēku piedalīsies "Zoom" pasākumā, kas var būt arī neliels skaits, jo svarīgākā darbība ir vēlāk nepieciešamais apliecinājums pie notāra.

Kā ziņots, vēl pirms bija zināms, ka tas datums būs ārkārtējās situācijas laikā, Gobzems partijas dibināšanu bija plānojis 22.novembrī. Ņemot vērā ārkārtējās situācijas laikā noteiktos ierobežojumus, šis pasākums nevarēja notikt.

"Saģērbies silti! Termoss un maizītes. Pirmo reizi Latvijas vēsturē mēs to darīsim pie jūras," toreiz aicinājumā pauda Gobzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas