Covid-19: Reiniks sašutis par cilvēku stulbumu

Viktorija Gabrjuna 17.decembris 2020, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Mūziķis Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter neslēpa sašutumu par cilvēku vieglprātību un stulbumu Covid-19 pandēmijas laikā.
Reiniks minēja kādu piemēru no dzīves, kad cilvēks, jūtoties slikti, turpināja tikties ar apkārtējiem.

"Es pateikšu piemēru no dzīves. Ne jau maskas rada problēmas, bet cilvēku vieglprātība/stulbums. Manai družkai puikam ir konstēts Covid-19 (5 gadi), pati slikti jūtas jau nedēļu, apciemoja tēti, aicināja ciemiņus, nebrīdinot, ka jūtas slikti.. tā arī tas izplatās, paldies," raksta Reiniks.

Tikmēr arī citi Twitter lietotāji komentāros dalās ar stāstiem par to, kā cilvēki "uzspļauj" uz Covid-19 ierobežojumiem.

"Tā ir- man paziņa Jelgavā strādā kafijas bodītē. Dusmīga stāsta, ka cilvēki uzšpļauj uz ierobežojumiem - jaunās māmiņas ar ratiņiem staigā stundām pa iepirkumu centru, bet dažs pensionārs ienāk pat 2x dienā. Masku pret stulbumu nav," teikts komentārā.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš Reiniks ir dalījies pieredzē Covid-19 sakarā. Tostarp, Reiniks LTV raidījumā "Panorāma" pauda savu viedokli par Covid-19 izplatību pasaulē un neslēpa - viņš pazinis trīs Covid-19 upurus.

Lauris gan uzsvēra, ka cilvēki dzīvojuši Amerikā, ne Latvijā.

Taču arī Latvijā ar Covid-19 saslimuši daudzi Reinika paziņas.

"Amerikā, ne Latvijā, bet saslimuši Latvijā ir ļoti daudz pazīstami cilvēki, turklāt ar visiem smagajiem simptomiem, un tā nav gripa - o, gripa, gripa, nē, tā nav gripa, tā ir pavisam cita slimība un tas trakākais ir tas, ka mēs nekad nezinām, kā mūsu organisms uz viņu reaģēs, ja mums ir super imūnsistēma, baigi labi, apsveicu, paveicās bet visiem tā nepaveicas," sacīja Reiniks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas