FOTO: Austrumu slimnīcas mediķus iepriecina ar sirsnīgu koncertu

Lelde Veinberga 17.decembris 2020, 20:44
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Ceturtdien mūziķi no grupas "Carnival Youth" iepriecinājuši Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīcas mediķus un pacientus ar koncertu zem klajas debess.

Sociālajos tīklos regulāri atrodami pateicības vārdi mediķiem un slimnīcu personālam, kas piedalās cīņā ar Covid-19 pandēmiju un aprūpē pacientus arī Latvijas slimnīcās. Sirsnīgu uzmundrinājumu šodien dzirdēja Austrumu slimnīcas mediķi un pacienti.

"Šodien mūsu slimnīcas darbiniekus un pacientus ar sirsnīgu koncertu iepriecināja mūzikas grupa “Carnival Youth”. Mūziķi izpildīja populāras dziesmas no latviešu kinofilmām, grupas koncertsērijas “Naivais ku-kū” ietvaros," raksta Austrumu slimnīca, atklājot, ka šis bija Latvijas Televīzijas organizēts koncerts tieši mediķiem, lai pateiktos par viņu darbu šajā saspringtajā Covid-19 pandēmijas laikā.
"Pasākuma noslēgumā mūsu slimnīcas ārstniecības direktors asoc. prof. Haralds Plaudis visu darbinieku vārdā pateicās gan grupas “Carnival Youth” mūziķiem, gan arī Latvijas Televīzijas pārstāvjiem par morālā atbalsta sniegšanu, kas šobrīd ir ļoti nozīmīgs ikvienam mediķim. Tāpat profesors aicināja apzināties esošo situāciju, būt vienotiem, saprotošiem un atbalstīt citam citu, jo tikai visi kopā varam apturēt vīrusinfekcijas izplatību un drīzāk atgriezties ierastajā dzīves ritmā," raksta slimnīca.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas