Eksperte: Megana Mārkla podkāstos kopē Elizabetes II stilu

Baiba Puriņa 17.decembris 2020, 16:18
 
PA/Scanpix/Leta
Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa apgalvo, ka Mārkla kopē Elizabetes II runas stilu savā jaunajā podkāstā kopā ar princi Hariju, raksta "The Mirror".

Megana un Harijs šonedēļ izdevuši balss ierakstu, kurā iepazīstina ar savām podkāsta sērijām. Svētku speciālizlaidums gaidāms jau drīzumā, bet podkāsti ar dažādu slavenu cilvēku piedalīšanos būšot nākamgad.

Analizējot izdoto ierakstu, eksperte secinājusi, ka Megana "aizņēmusis" Karalienes frāzes, lai noteiktu oficiālu toni publiskai sarunai. Kamēr Harijs piekopj intīmāku un "patiesāku" sarunas stilu, Meganas tonis ir formālāks, lai gan tajā jūtams arī siltums un rūpes, norāda eksperte.

Megana izmanto frāzes "es un mans vīrs" tā vietā, lai teiktu "es un Harijs". Šādu stilu izmanto arī Elizabete II.

Džūdija Džeimsa analizējusi podkāsta treileri un secinājusi, ka abiem ir konstrastējošs komunikācijas stils. Viņa arī norāda, ka pāris cenšas sniegt "ieskatu īstajā" Harija un Meganas dzīvē. Tāpat ieraksts atklāj starp abiem valdošās attiecības, kurās joprojām jaušams flirts.

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogi izveidojuši audio producēšanas kompāniju "Achewell Audio", kas sadarbojas ar "Spotify". Līgums noslēgts par 30 miljoniem mārciņu, kas ir vēsturē lielākā līguma summa par jauna podkāsta veidošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:00

Jaunākās diskusijas