VIDEO: Liepājā pusaudži apdraud savas dzīvības; pieaugušie bezspēcīgi

tautaruna.lv 17.decembris 2020, 17:30
 
Ekrānšāviņš no video
Soctīklos parādījušies video, kuros redzams, kā pusaudži neatļautā, bīstamā veidā vizinās ar Liepājas sabiedrisko transportu – uzkāpjot uz autobusa aizmugurējā bufera, raksta "liepajniekiem.lv", atsaucoties uz laikrakstu "Kurzemes Vārds".

“Par šādiem gadījumiem esmu informēts, autobusu šoferi ir ziņojuši un arī video redzēju, kā tas notiek. Darām, ko varam, lai nenotiktu nelaimes - esam informējuši gan aģentūru “Liepājas sabiedriskais transports”, gan Pašvaldības policijas priekšnieku. Kārtība pilsētā ir jānodrošina un šajā gadījumā jāpieņem stingrāki mēri. Vai tiešām šajos publicētajos videomateriālos pēc rajona, kurā tas notiek, un pusaudžu izskata, drēbēm nevar atrast vainīgos un noskaidrot viņu vecākus? Ja notiks nelaime, tad vainīgi būsim mēs,” laikrakstam pastāsta “Liepājas Autobusu parka” izpilddirektors Māris Ārbergs.

Tāpat viņš sacīja, ka līdz šim visi gadījumi bijuši Karostas mikrorajonā. “Šoferiem ir jāpilda savi pienākumi - jāskatās uz ceļu, durvīm un pasažieriem. Ja arī kāds tiek pamanīts uzkāpjam autobusa aizmugurē, tad vadītājs autobusu aptur, bet pusaudži uzreiz pamūk. Šoferis taču neskries pa sētām, lai viņus atrastu. Vienīgais, ko var darīt, ziņot policijai. Cerams, ka izdosies viņus noķert, pirms notiks kāda nelaime,” teica M. Ārbergs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:26

Jaunākās diskusijas