VIDEO: pēdējās dienās Latvijā notikušas vairākas traģiskas avārijas

tautaruna.lv 17.decembris 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video
Otrdien kāda jauna vīrieša dzīve pēkšņi aprāvās Vidzemē, savukārt neuzmanība un nespēja pienācīgi orientēties satiksmē, trešdienas rītā uz Bauskas šosejas pazudināja kādu pensionāru, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Otrdien kāda jauna vīrieša dzīve pēkšņi aprāvās Vidzemē. Valmieras policisti vēlā stundā devās uz ziņotāja aprakstīto vietu un redzēja, ka ceļā malā ir apskādēti koki, bet starp tiem atrodas sadragāts “BMW” vraks.

“BMW” vadītājs bija vecumā no 35 līdz 40 gadiem. Viņš liktenīgajā vakarā nebija spējīgs novaldīt stūri un nobrauca no asfaltētās ceļa daļas. Policija pagaidām nezina, kāds bijis iemesls traģiskajam manevram, bet daudz ko paskaidros nozīmēto pārbaužu rezultāti.

Pagaidām neesot iemesla domāt, ka avāriju izraisīja automašīnas tehniskais stāvoklis. Par spīti tam, ka pēc trieciena spēkrats bija sadalījies uz pusēm, policisti kārtīgi apskatīja tā vraku un secināja, ka, visticamāk, vadītājam misējies kāda cita iemesla dēļ.

Savukārt trešdien bija agrs rīts, kad uz Bauskas šosejas, posmā no Ķekavas līdz Iecavai abos virzienos sāka veidoties sastrēgumi, bet pēc brīža satiksme apstājās pilnībā. Vairākus kilometrus garajās spēkratu kolonnās stāvošie braucēji jau nojauta, ka priekšā noticis kaut kas nelabs. Aizdomas apstiprinājās, kad garām pa pretējo joslu aiztraucās ugunsdzēsēju glābēju autocisternas no Iecavas un Baldones, bet no Rīgas puses - mediķi un ceļu policisti.

29. kilometrā, netālu no apdzīvotas vietas Dzērumi smagā avārijā iekļuva fūre un vieglais auto ”Volkswagen”. Pēc kravas automašīnas vadītāja, tālbraucēja Sergeja teiktā, negadījums notika ”Volkswagen” šofera neuzmanības dēļ. Viņš pārdroši veica apgriešanās manevru.

Vieglā spēkrata jumtu noņēma ugunsdzēsēji glābēji, cenšoties izvilkt no samīcīta auto vraka tajā iespiesto vīrieti. Diemžēl 82 gadus vecajam kungam nāve iestājās vēl pirms mediķu ierašanās.

Kravas automašīnas vadītājs, kaut arī pats fiziski negadījumā necieta, šorīt piedzīvotus briesmu mirkļus, visticamāk, nespēs aizmirst nekad.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:56

Jaunākās diskusijas