Nogalinātā latviešu zēna tēvs vēršas pie sabiedrības

Viktorija Gabrjuna 17.decembris 2020, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Lielbritānijā nogalinātā skolnieka Roberta Bunča tēvs Edgars sacīja, ka neapmeklēs pasākumu, kas paredzēts viņa dēla piemiņai, un mudināja cilvēkus rūpēties par savu drošību Covid-19 pandēmijas laikā, ziņo BBC.
12 gadus veca zēna tēvs Edgars pateicās cilvēkiem par atbalstu, bet ieteica rūpēties par savu drošību.

Linkolnšīras policijas amatpersonas arī brīdina cilvēkus, ka spēkā ir pulcēšanās ierobežojumi, lai samazinātu Covid-19 izplatību.

Zēna tēvs teica, ka viņš bērēs privāti atvadīsies no dēla. Cilvēkiem, kuri gatavojas doties uz atceres pasākumu, viņš ieteica nedarīt neko stulbu. "Es vēlos, lai jūs turpinātu dzīvot savu dzīvi un darīt to, ko nevar Roberts. Es nevēlos, lai kāda cita ģimene piedzīvotu to, ko mēs. Lūdzu, nelieciet man skumt vēl vairāk," paskaidroja nogalinātā zēna tēvs Edgars.

Viņš lūdz policiju izmeklēt notikušo un netiesāt pārsteidzīgi nevienu, kamēr nav atklāta patiesība. "Es netiesāju iesaistītā zēna ģimeni, jo neesmu Dievs. Mums ir tiesa," viņš teica.

Kā zināms, Lielbritānijas Linkolnšīras grāfistē netālu no Bostonas sestdien atrasts noslepkavots 12 gadus vecs zēns no Latvijas.

Policija identificējusi nogalināto kā Robertu Bunci, kurš agrāk dzīvojis Liepājā. Pirmdien Roberts būtu svinējis savu 13.dzimšanas dienu.

Zēns mācījās skolā Bostonā, bet slepkavība notika Fištoftas ciematā netālu no Bostonas.

Kāds ģimenes draugs laikrakstam "Mirror" atklāja, ka Robertu audzinājis vientuļais tēvs Edgars Buncis, kurš pārcēlies uz Lielbritāniju, lai nodrošinātu labāku dzīvi savam dēlam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:56

Jaunākās diskusijas