Katrīne Sauliete: Man bieži jautā, vai aplaupīju banku

tautaruna.lv 19.decembris 2020, 17:12
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Influencere, bijusī hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne Sauliete atklāj, ka cilvēki bieži vien ir pārsteigti par to, cik daudz dāvanu ir viņas mājās, jautājot, vai aplaupījusi banku, lai to visu sagādātu.

Katrīne skaidro: "Nē, mīļie, banku aplaupījusi neesmu un arī Снегурочка neesmu." Viņa norāda, ka viss slēpjas piepūlē, lielā darbā ar cilvēkiem, idejās.

"Tā tikai saka, ka latvieši ir pelēki un vienmēr neapierināti, bet patiesībā esam dāsna un labsirdīga tauta," uzsver Sauliete.

Kā iepriekš vēstījām, Katrīne Sauliete raidījumā "Generation Famous" stāstīja par to, kā iepazinusies ar jauno draugu - pilotu Pēteri Vasiļevski. Ar Pēteri viņa pirmo reizi satikās maijā. Kā izrādās, abus "savedusi" kopā kāda paziņa.

Jāatzīmē, ka arī iepriekš Sauliete saviem sekotājiem atrādījusi, kā izskatās bikini, publicējot vairākas fotogrāfijas, kurās viņa pozē glītos peldkostīmos un atrāda savu trenēto, pievilcīgo augumu.

Jāatgādina, ka nesen Sauliete saplūcās ar fitnesa entuziasti Jutu Valdmani maltīšu aizvietotāju un tievēšanas līdzekļu dēļ. Abas dāmas viena otrai veltīja visai asus izteikumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas