Elizabeti II pamatīgi sasmīdinājusi Mārklas dāvana Ziemassvētkos

Baiba Puriņa 19.decembris 2020, 13:15
 
EMPICS Entertainment/Scanpix/Leta
2017. gadā Megana Mārkla piedalījusies pirmajās karaliskās ģimenes Ziemassvētku svinībās Sandringemas muižā. Meganas dāvana esot sasmīdinājusi Elizabeti II, raksta "The Mirror".

Ģimenes tradīcijas ietver arī dāvanu atvēršanu Ziemassvētku vakarā un ģimenes locekļi parasti apmainās ar neparastām dāvanām, kuras nav dārgas, taču tām jābūt smieklīgām.

Megana bija karalienei dāvanā sarūpējusi dziedošu kāmja rotaļlietu. Avoti vēsta, ka Elizabete II bijusi sajūsmā par dāvanu un piebildusi, ka tā patiks viņas suņiem. "Megana Viņas Majestātei nopirka mazu kāmi, kas dzied. Tas bija smieklīgi, īpaši, kad korgija centās tikt pie mantiņas," atklāj avots.

Tiek arī atklāts, kādu neparastu dāvanu princim Harijam sagādājusi Keita Midltone. Viņa princim uzdāvinājusi "Izveido pats savu draudzeni" komplektu. Tikmēr Harijs vecmāmiņai uzdāvinājis dušas cepuri ar uzrakstu "Dzīve ir k***".

Jau vēstīts, ka šogad Elizabete II atcēlusi ģimenes Ziemassvētku svinības Sandringemas muižā. Par saviem svētku plāniem joprojām pārliecināta nav arī prinča Viljama ģimene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas