Kašers atklāj, ko vairs nevajag dāvināt vīriešiem

tautaruna.lv 19.decembris 2020, 18:44
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Multimākslinieks Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms - Blūmanis sociālajā vietnē Instagram nosaucis lietas, kuras vairs nevajadzētu svētkos dāvināt vīriešiem.
Kašers norādījis, ka vairākas līdz šim populāras vīriešu dāvanas vairs nav aktuālas.

"[...] jāatceras, ka zeķu pāris sen vairs nav aktuāli, jo vairs nav 1917. gads, kad zeķes bija neaizstājama vīriešu garderobes sastāvdaļa, tāpat arī kaklasaites, kuras ierauga dienasgaismu tikai kāzās, bērēs un varbūt kādā potenciāli svarīgā darba intervijā. Jebkurā gadījumā ar tiem krājumiem, kas atlikuši vēl no pagājušā gadsimta, vīrietim pietiks mūžam un pat vēl paliks, ko atstāt mantojumā dēlam. Nemaz nerunājot par to, ka- mīļā sirds, kaklasaites tagad nav modē," atklāj multimākslinieks.

Tajā pašā laikā viņš norāda, ka izcila dāvana būs smaržas.

Jau vēstīts, ka Multimākslinieks Kaspars Blūmanis - Blūms jeb Kašers dalījies ar fotogrāfiju, kurā viņa radītajā cepurē pozē pasaulslavenās dziedātājas Bejonses Noulzas (Beyonce) asistents un viņas meitas Blue Ivy stilists Manuels Mendezs.

Tomēr cerība par iespējamo sadarbību ar pasaules līmeņa slavenību un Kašera elku Bejonsi izskanējusi jau iepriekš. Viesojoties Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumā "Personība", Kašers atklāja, ka viņa sapnis ir izveidot cepuri dziedātājai Bejonsei. Pēc tam viņam uzrakstījusi kāda sieviete, kurai ir Bejonses stilista kontakti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:54

Jaunākās diskusijas