"Ekstrasensu cīņas" vadītājs Safronovs iekūlies pamatīgā skandālā un atlaists

tautaruna.lv 26.novembris 2020, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šova “Ekstrasensu cīņas” viens no vadītājiem, iluzionists Sergejs Safronovs atlaists no raidījuma, jo ņēmis naudu par dažādām norādēm, kas palīdzējušas izpildīt uzdevumus, vēsta "starhit.ru".

Ekstrasense Alīna Berdiša apkopojusi pierādījumus, kuri atklāj Sergeja Safronova darbības šova aizkulisēs. Viņa savā Youtube kanālā atklājusi, ka viņai ir sarunu ieraksti, bankas pārskaistījumu kvītis, kā arī īsziņas par pārdotajiem uzdevumiem. Safronovs apsolījis Alīnai, ka ar viņa palīdzību ekstrasense nokļūs finālā.

Par pārbaudījumu, kur jāsajūt, kas atrodas aiz sienas iluzionists prasījis 600 tūkstošus rubļu, bet par cilvēka atrašanu bagāžniekā - 900 tūkstošus rubļu, katru nākamo etapu viņš novērtējis ar 200 tūkstošiem rubļu.

Piemēram, lai saprastu, kurā automašīnu rindā paslēpies cilvēks, bija jāskatās, kurā rokā iluzionists tur cilvēkam bagāžniekā piederošo mantu. Toties automašīnas krāsa bija atkarīga no tā, kura pirksta gredzenu viņš groza.Sergejs ekstrasensiem sniedzis informāciju ne tikai par uzdevumiem un slavenībām, kuras piedalās šovā, bet arī par citiem vadītājiem.

Uzzinot par notiekošo, telekanāls “ТНТ” pieņēma vienbalsīgu lēmumu atlaist Safronovu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:35

Jaunākās diskusijas