Pārsteidzoši! Kāpēc Rēzija Kalniņa uzlēja Samantai Tīnai uz galvas glāzi ar ūdeni?

tautaruna.lv 26.novembris 2020, 10:06
 
Dmitrijs Suļžics/ Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi" pastāstījusi par kādu neparastu atgadījumu, ko piedzīvojusi šova "O! Kartes akadēmija" laikā.

Samanta atklāja, ka šova laikā viņai aktrise Rēzija Kalniņa uzlējusi uz galvas ūdens glāzi.

Samanta stāsta, ka viņa šova otrajā raidījumā gribējusi dziedāt dziesmu par mīlestību un izvēlējusies skaņdarbu "Rozā lietus". Samantai bijis skaidrs uzstāšanās koncepts, taču aktrise Rēzija Kalniņa esot jauno censoni pieaicinājusi pie sevis un likusi pieliekties. Tad Rēzija dziedātājai uz galvas uzlējusi ūdeni un likusi padomāt, ko viņa patiesībā vēlas ar dziesmu pateikt.

"40 minūtes noraudāju tualetē. Paldies. Sapratu visu, par ko īstenībā mazā Samanta to dziesmu iekšēji dziedāja," atklāj Samanta, norādot, ka sapratusi, ka patiesībā dziedājusi par mīlestību pret tēti.

Šis atgadījums viņai ļāvis labāk izprast savas attiecības ar tēvu.

Jau vēstīts, ka Samanta raidījumā pastāstījusi, ka viņas vecāki bijuši ļoti stingri un dziedātāja atzinusi, ka bērnībā ar tēti bijušas nedaudz atsvešinātas attiecības.

Samanta neslēpj, ka tēva attieksme pamodinājusi spītu, kas viņai licis pēc uzvaras šovā "O! Kartes akadēmija" neapzināti kļūt nedaudz augstprātīgai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas