Putinam ir vēl viena meita, kas viņam "fenomenāli līdzīga"

tautaruna.lv 26.novembris 2020, 12:09
 
EPA/Scanpix/LETA
Lai gan Krievijas prezidents Vladimirs Putins rūpīgi slēpj savu privāto dzīvi, medijs "Projekts" vietnē Youtube publicējis jaunu pētījumu, kurā atklāts, ka Putinam, iespējams, ir vēl viena - trešā - meita.
Pētījumā atklāts, ka jauniete ir 17 gadus veca, viņu sauc Elizabete, savukārt viņas māte ir Svetlana Krivonogih, bankas "Krievija" akcionāre.

Tiek vēstīts, ka Krivonogih ar Putinu bija pazīstama jau deviņdesmitajos gados. Viņa dzīvoja komunālajā dzīvoklī Sanktpēterburgā, taču pēc kāda laika kļuva par īpašnieci elitāram nekustamajam īpašumam. Par viņas kaimiņiem kļuva tuvi Putina draugi. Pēc tam sieviete sāka strādāt bankā "Krievija", bet vēlāk kļuva par tās akcionāri.

Patlaban viņas īpašumu un aktīvu vērtība tiek lēsta ap 100 miljonu dolāru vērtībā.

2003.gadā Svetlanai piedzima meita Elizabete un dokumentos tiek norādīts kā Elizabete Vladimirovna, taču precīzs tēva vārds nav atklāts.

Medijs raksta, ka meitene ir ļoti līdzīga Putinam (viņas foto netiek rādīti, jo meitene vēl nav pilngadīga).

"Tā secinājis arī Bredfordas Universitātes (Lielbritānija) Vizuālās analīzes centra direktors profesors Hasans Ugails. Viņa datoranalīze parādīja, ka līdzība starp Putinu un Elizabeti ir 70,44%, savukārt līdzība virs 75% nozīmē, ka attēlos ir viena un tā pati persona," teikts "Projektā".

Soctīklos meitenei izveidoti profili ar neīstu vārdu, savukārt pēc "Projekta" publicēšanas viņa izdzēsusi visas fotogrāfijas, kurās bija redzama seja, savukārt meitenes māte Svetlana ar žurnālistiem runāt atteicās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:07

Jaunākās diskusijas