Stendzenieks atklāti pastāsta, kāpēc izjuka viņa ģimene

tautaruna.lv 26.novembris 2020, 11:52
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks žurnālista Armanda Tripāna autorraidījumā "Rezervēts" atklāti pastāstījis par to, kāpēc izjuka viņa ģimene.

Stendzenieks, runājot par ģimenes dzīvi, neslēpj, ka esot tajā "malku salauzis dažus vagonus".

Viņš atklāj, ka viena no problēmām bijusi viņa aizņemtība darbā, kur, vadot uzņēmumu, speciālists centies kontrolēt visus procesus, tam ziedojot daudz laika, kas viņu "sadedzinājis". Stendzenieks pauž, ka uz darbu nereti devies arī sestdienās un svētdienās, kas radījis problēmas.

Runājot par ģimeni, viņš atklāj, ka darba dēļ tai tika atņemts ļoti daudz laika un neslēpj, ka, diemžēl, nevar atgriezties pagātnē, lai to mainītu.

Jau vēstīts, ka gleznotāja Gita Šmite, kas 23 gadus bija kopā ar reklāmas guru Ēriku Stendzenieku, žurnālam "Ieva" atklāja, ka jau pirms vienpadsmit gadiem gadīja Ērika lēmumu cīnīties ar atkarību. Ar laiku cerības samazinājās.

"Es apprecējos, precīzāk, iepazinos ar mazliet šerpu, par daudz egoistisku, tomēr talantīgu, gudru cilvēku. Un Latvijai šādi cilvēki ir vajadzīgi. Ja vien Ēriks būtu gatavs pieņemt lēmumu, viņam joprojām ir iespēja. (..) Jā, var jau teikt, ka sieva zāģē, nesadzird, bet es uzskatu, ka Ērika dzīvē ir bijis daudz zīmju, kurām vajadzēja likt apstāties. Godīgi sakot, šobrīd gribu, lai viņš saprot visu šo zīmju nozīmi," pauda Šmite.

Iepriekš Ēriks Stendzenieks atklātā intervijā žurnālam "Santa" stāstīja par savu atkarību no alkohola un neslēpa - bija pat aizdomājies par aiziešanu no dzīves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas