FOTO: Latvijā atgriezusies no apcietinājuma Itālijā atbrīvotā pianiste Rumpāne

Lelde Veinberga 26.novembris 2020, 20:48
 
Publicitātes foto
Trešdien dzimtenē atgriezusies latviešu pianiste Dženifere Rumpāne, kura vasaras beigās nonāca apcietinājumā Itālijā. Rumpāni apsūdzēja par braukšanu bez biļetes sabiedriskajā transportā un sava vārda slēpšanā no policijas.

Jau vēstījām, ka pirms nedēļas tiesa Itālijā atbrīvoja pianisti no apsūdzībām un viņa varēja pamest valsti.

Savukārt vakar Dženifere atgriezusies Latvijā, kur viņu ar ziediem sagaidīja Rīgas lidostā. "Super! Neraugoties uz Latvijas vēstniecības drūmajām prognozēm Dženifere no Itālijas varturiem "atkarota", visas apsūdzības atsauktas un brīva atgriezusies mājās!" sociālajā tīklā Facebook raksta viens no sagaidītājiem.

"Esmu laimīga, ka mana meita ir brīvībā, attaisnota un atgriezusies mājās Latvijā. Paldies visiem, kuri palīdzēja!" pateicas Dženiferes mamma Vija.

Kā Neatkarīgajai pastāstīja pianistes māte Vija Rumpāne, atceroties 6 gadus senos notikumus, meita neesot braukusi par zaķi - biļete viņai bijusi nopirkta, bet brīdī, kad kontrolieri to prasījuši uzrādīt, nav varējusi to uzreiz atrast - meklējusi pa kabatām, pa somiņu un kritusi panikā. Uz jautājumu, kā viņu sauc un kur dzīvo, Dženifere nosaukusi kādu pirmo izdomāto vārdu, kas ienācis prātā, jo bijusi lielā stresā par kļūmo situāciju, kurā nonākusi. Policijai viņa parādījusi pasi un nosaukusi savu vārdu, un palaista vaļā ar piekodinājumu vairs tā nedarīt. Mūziķe nav varējusi iedomāties, kādas šausminošas sekas būs viņas pārkāpumam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas