"Vienkārši briesmīgi"; Magone iesaistās pamatīgā strīdā

tautaruna.lv 14.novembris 2020, 16:32
 
Ekrānuzņēmums
Jau stāstījām, ka lielu sašutumu raisīja Latvijas šovu zvaigznes Magones Šutovienes ssludinājums, kurā viņa piedāvā savu haskija šķirnes kucēnu.

Komentāru sadaļā pie ieraksta cilvēki ieslīga plašās diskusijās. Kamēr vieni atzina, ka ikviens var kļūdīties arī mājdzīvnieka izvēlē, citi neslēpa sašutumu par šādu rīcību.

Latvijas "drag queen" Amuna Davis, īstajā vārdā Dāvis Ķimenis, Magnonei komentārā pie ieraksta velta skarbus vārdus.

Vienkārši briesmīgi, Magone. KĀ TEV NAV KAUNS? IZTURĒTIES pret dzīvniekiem kā pret mantām. Jau pret kuro suni jūs šādi izturaties. Ne reizi pat pastaigāt neejat un pat uzmanību nepievēršat viņam. SUNS vienkārši mokas pie jums," nesaudzīgi izsakās komentāra autors. Viņš arī uzskata, ka Šutoviem vispār nedrīkstot dot dzīvniekus un aicina to atdot kādam, kas to mīlēs: "Jo šis jau ir par daudz.. kā Jūs vispār atļaujaties darīt... nolaižat savu pakaļu uz zemes lūdzu un attopieties vienreiz..."

Amuna Davis norāda, ka viņam zināms, ka šī nav pirmā reize, kad ģimene tā izturas pret dzīvniekiem.

Magone nav palikusi atbildi parādā. "Beidzot maskas krīt! Tik skaisti izlikāties esam mani draugi! Paldies, es jūs arī mīlu tikpat karsti!" - norāda Magone un aicina precizēt, cik un kādi suņi viņai vēl esot bijuši.

Magone uzsver: "Siba pieder vīram, man nav nekādas teikšanas. Visi jautājumi pie viņa, lieciet mani mierā un skatiet katrs sevi!"

Jau vēstīts, ka Facebook Magone publicējusi ierakstu, kurā maiņai piedāvā savu haskija šķirnes suni.

"Žanis beidzot atzīst, ka kļūdījies. Haskijs nav suns, kas mums vajadzīgs, tāpēc visi kopā pieņēmām lēmumu apmainīt Sibēriju Haskaiti Šū pret laukos un mūsu apstākļos noderīgāku suni, kas vismaz māk riet bez divu gadu apmācības pie psihologa, kinologa un dārga trenera," raksta Magone.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas