Dagnija Staķe par liktenīgo avāriju: Dzintaru koncertzāle man vienmēr atgādinās tās dienas notikumus

tautaruna.lv 14.novembris 2020, 12:00
 
Ekrānuzņēmums
Bijusī labklājības ministre Dagnija Staķe, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi" pastāstījusi par liktenīgo 2018. gada avāriju, kurā zaudēja vīru Juri Staķi un vīratēvu Gunāru.

Stāstot par notikušo, viņa neslēpj, ka Dzintaru koncertzāle viņai vienmēr atgādināšot tās dienas notikumus.

Ģimene liktenīgajā vakarā devās uz koncertu un Staķe uz to braukusi ar mašīnu, pa ceļam redzot avāriju, taču nav redzējusi, kas tur īsti notiek. Avārijā bojā gāja viņas vīrs un vīratēvs, savukārt vedeklas vecāki piedzīvojuši ilgu atveseļošanās procesu.

"Deviņpadsmitais gads vispār nav bijis manā dzīvē. Es pēc bērēm tūlīt smagi saslimu. Jāsaka, ka bija tā, ka es runāju tikai ar ģimenes locekļiem un nekontaktējos," norāda Staķe.

Viņa neslēpj, ka ir pateicīga Laura Reinika mammai Dacei Reinikai, kura visu laiku esot centusies viņu satikt. Tomēr tieši zvans no Ineses Galantes esot bijis tas, kas palīdzējies piecelties un saņemties.

Staķe norāda, ka ir grūti aptvert vīra nāvi un to iespējams saprast tikai ar laiku, taču nepaejot ne diena, kad viņa par to nedomātu.

Jāatgādina, ka 2018.gada nogalē Jūrmalā automašīna uzbrauca četriem gājējiem. Dagnijas vīrs Juris Staķis mira notikuma vietā, bet vīratēvs Gunārs dzīvību zaudēja slimnīcā. Pārējie divi cietušie - eksministres dēla Andreja sievas vecāki - ar smagām traumām tika nogādāti slimnīcā.

Jau vēstījām, ka žurnālam "Privātā Dzīve" Dagnija Staķe atzina, ka bija jāpaiet vairāk nekā pusotram gadam, lai varētu runāt par savu dzīvi pēc baisās traģēdijas.Uz jautājumu, vai Dagnija ir atguvusies pēc smagā zaudējuma, viņa ar asarām acīs saka, ka bija jāatgriežas dzīvē uzreiz un nebija, kad sadugt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:03

Jaunākās diskusijas