Strads atklāj pazemojošāko situāciju, kādā nonācis ar sievieti

tautaruna.lv 14.novembris 2020, 15:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dailes teātra aktieris Imants Strads pastāstījis par neveiklāko flirtu savā dzīvē.

STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" Strads pastāstīja, ka reiz flirts ar sievieti pārtrūcis jau iepazīšanās vidū un iemesls bijis diezgan neparasts. Iepazīšanās notikusi pirms vairākiem gadiem un viņš kopā ar dāmu sēdējis pie galdiņa.

"Nenormāls tāds flirts... un tāds... ar zibeņiem. [...] Un tad meitene piecēlās, lai aizskrietu uz tualeti un es ieraudzīju, ka viņa ir kādi divi metri septiņi centimetri gara. Viņa nekad nebeigsies!" - smej aktieris.

Viņš neslēpj, ka rīkojies diezgan pazemojoši un, kamēr sieviete atradusies labierīcībās, Strads esot devies prom. Aktieris smej, ka viņam tomēr esot problēmas ar to "divi nulle septiņi". Strads izmantoja situāciju un raidījumā publiski atvainojās sievietei.

Imants Strads ir latviešu teātra un kino aktieris. Strādājis Valmieras drāmas teātrī par štata aktieri, šobrīd darbojas Dailes teātrī.

Papildus darbam teātrī Imants Strads ir filmējies arī daudzās Rīgas Kinostudijas filmās, vairāku Latvijas televīziju seriālos. Imants Strads darbojas arī filmu un reklāmu ierunāšanā un dublēšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas