FOTO: Sabiedrībā populāras sievietes parāda, ka ir īstas kaķu dāmas

Anete Ošleja 14.novembris 2020, 19:33
 
pexcels
Vairākas Latvijā zināmas sievietes savos sociālajos medijos dalās ar sirsnīgām fotogrāfijām, kurās ir redzami viņu māju mazākie iemīntieki kaķi.

Māksliniece Ieva Bondare Instagram dalījās ar aizkustinošu fotogrāfiju. Viņas kaķim nu pat palika divi gadi un viņi to kopistiski nosvinējuši.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ieva kaķa dzimšanas dienā bija parūpējusies par to, lai radītu svētku atmosfēru. Kaķim bija pašam sava svētku "kūka" ar svecīti.

Par pavisam īpašu notikumu paziņoja arī raidījumu vadītaja, Radio SWH ētera balss Sanda Dejus. Viņas saimē ir pievienojies jauns ģimenes loceklis. Kaķa ienākšana viņas ģimenē ir pārsteigums, jo kā viņa pati atzīst, tad nekad neesot gribējusi šādu mājas mīluli.

"Man nekad nav bijis kaķa un es nekad arī neesmu gribējusi. Bet tagad ir, un es pat iedomāties nevarēju, ka tāds plaukstas lieluma kustonītis var nest tik daudz mīļuma."
View this post on Instagram

A post shared by Sanda Dejus (@sandadejus) on

Jauno mājas mīluli Sanda Dejus atrādīja visiem saviem sekotājiem, ievietojot jauku video ar kaķi.

Savukārt uzņēmēja Linda Mūrniece savā Instagram kontā dalījās ar amizantu kaķa bildi. Viņas kaķis Cukurs mīlīgi ieritinājies gultā pie saimnieces sāniem izbauda ārkārtas situāciju.
View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

Arī Katrīnas Puriņas Libertes, šova "Latvijas princese" uzvarētājas, dūlas, mājās dzīvo kaķi. Viņa par saviem mājas mīluļiem sauc Oliveru un Patriku.

Līdzīgi kā Sandai arī Katrīnas ģimenē šie abi kaķi ir ienākuši pavisam nesen. Kā viņa atzīst, tad šie nav pirmie kaķi, kas ir viņas ģimenē. Viņa vienmēr ir vēlējusies divus kaķus un pavisam nesen šis sapnis ir piepildījies.

View this post on Instagram

A post shared by dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

"Kādu vakaru sēdēju FB un ieraudzīju video ar rudu kaķīti no Jelgavas patversmes, kurš bija ievainots satiksmes negadījumā, līdz ar to zaudējis spēju just savu priekšējo ķepu un spēju kustināt to. Tajā mirklī sapratu - visas rudo kaķu sāpes, ir arī manas sāpes."

Katrīnas iepriekšējais mājas mīlulis Filips, arī cīnījās ar veselības problēmām, tāpēc tieši šī kaķa pārdzīvojumi tik ļoti iekrita viņas sirdī.

Katrīnas ģimene adoptēja divus mīluļus vienu no Jelgavas patversmes, otru Rīgā no speciālas burmas šķirņu kaķu audzētavas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas