Pugačovas duets ar meitu izraisa ažiotāžu soctīklos

tautaruna.lv 30.oktobris 2020, 11:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Krievijas humorists Maksims Galkins sociālajā vietnā Instagram dalījies ar video, kurā Pugačova kopā ar meitu spēlē klavieres.

Video redzams, kā Maksima Galkina un Allas Pugačovas meita Liza kopā ar mammu uz klavierēm spēlē meldiņu bērnu dziesmai.

Komentārā pie video, kurš apskatāms ŠEIT, Galkins norāda, ka to filmējis, režisējis un diriģējis Lizas brālis Gariks.

Video, kurā redzama Pugačova, Galkina sekotāji uzņēmuši ar lielu sajūsmu. Komentāru sadaļā cilvēki velta atzinīgus vārdus gan Allas izskatam, gan video novērojamajai mājas idillei, kā arī Ļizas talantam. "Bravo! Pirmie panākumi!" video komentējis dziedātājs Igors Nikolajevs.

Daudzos komentāros sekotāji apber ar komplimeniem Krievijas dīvu. "Alla Barisovna izskatās krāšņi. Maksim, jums ir super ģimene, sieva izskatās gluži kā meitene," norādīts vienā no komentāriem.

"Jūs esat brīnišķīgi vecāki," pausts komentāros.

Jau vestīts, ka Galkina publicētais video, kurā viņš redzams ar septiņus gadus veco meitu Elizabeti dejojam tango satricināja internetu. Lai gan pats Galkins video nav komentējis, viņa sekotāji vietnē Instagram neslēpa sajūsmu par redzēto. Viņi apbēra gan Elizabeti, gan Maksimu ar neskaitāmiem komplimentiem, raksot, cik lieliski dejo mazā Liza, cik ideāls tēvs ir Galkins un cik patīkami vērot tādu ģimeni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas