Misēklis "Rīta Panorāmā" sajūsmina soctīklus

Baiba Puriņa 30.oktobris 2020, 11:08
 
Ekrānuzņēmums
Soctīklos publicēts video, kurā fiksēts, kā dermatoloģe, veneroloģe, medicīnas zinātņu doktore Iveta Ivdre, kura Pasaules psoriāzes dienas ietvaros bija uzaicināta uz interviju LTV raidījumā "Rīta Panorāma", piedzīvojusi kuriozu situāciju tiešraides laikā.

Sociālā vietnē Twitter kāds vērīgs skatītājs dalījās ar fiksētu kadru no raidījuma "Rīta Panorāma", kurā redzams, kā pēc intervijas Iveta Ivdre cešas pamest studiju, taču netīšām iekļuva kadrā.

Saprotot, ka joprojām atrodas kadrā, sieviete samulst, taču pieredzējušie ziņu vadītāji darbu turpina.

Ieraksts guvais 600 atzīmes "patīk" . Komentāros daudzi labsirdīgi pasmejas par misēkli, tomēr ir arī tādi, kas pauda nosodījumu raidījuma veidotājiem, kuriem būtu skaidrāk jāpasaka, uz kuru pusi viesim doties.

Jau vēstīts, ka arī infektologam Ugam Dumpim LTV rīta ziņu raidījumā "Rīta panorāma" tiešraides laikā atgadījāss neliels misēklis. Pēc intervijas infektologs Uga Dumpis sajauca puses un, pametot studiju, netīšām iekļuva kadrā.

"Dažkārt daudzas kuriozas situācijas no mūsu “Rīta panorāmas” raidījuma paliek neparādītas. Neliels šī rīta kuriozs, kad VM galvenais infektologs izraisīja smaidu daudzu sejās," pauda LTV komentārs pie publicētā video sociālajā vietnē Instagram.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas