Bijušais draugs pārsteidz Samantu Tīnu

Baiba Puriņa 30.oktobris 2020, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Lai gan jau ziņots, ka dziedātāja Samanta Tīna rudenī pašķīrusies no sava drauga Naura Liepiņa, bijušais draugs turpina dziedātāju patīkami pārsteigt.

Kā STV Pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Samanta, Nauris viņai sagādājis skaistus ziedus, kas lieliski iederoties arī dziedātājas jaunā dzīvokļa interjerā.

Samanta raidījumā arī komentē savas attiecības ar bijušo draugu, norādot, ka nevēlas "steigties notikumiem pa priekšu". "Man ir liels prieks, ka Nauris mani iepriecina vēl joprojām ar ziediem arī manās jaunajās mājās, tas ir ļoti patīkami," pauž Samanta, uzsverot, ka abi joprojām strādājot pie savām attiecībām.

Samanta arī neslēpj, ka dzīvot vienai neesot viegli un pauž, ka nebadīties būt vienai esot "darbs ar sevi", jo līdz šim esot no tā baidījusies.

Jau vēstīts, ka septembrī Samanta Tīna apstiprināja, ka ir pašķīrusies no sava ilggadējā drauga Naura Liepiņa. Tāpat Viņa vairs nemitinās Mārupē kopā ar Nauri, ar kuru satuvinājās pirms vairāk nekā sešiem gadiem, bet ir pārcēlusies uz dzīvi augstceltnē "Panorama Plaza".

"Jā, esam pašķīrušies. Taču šobrīd strādājam pie savām attiecībām, regulāri satiekamies," saka Samanta, kura gan vēl šovasar noliedza, ka attiecībās iestājusies krīze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas