Gundars Āboliņš: Nepatīk man tā dūrīšu sasišana

Baiba Puriņa 30.oktobris 2020, 13:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Aktieris Gundars Āboliņš sociālajā vietnē Facebook paudis viedokli par jaunā koronavīrusa dēļ popularizēto sasveicināšanās veidu ar dūrēm un elkoņiem.

Aktieris norāda, ka ir daudzas labākas alternatīvas par "dūrīšu sasišanu" vai "bakstīšanos ar elkoņiem".

"Nepatīk man tā dūrīšu sasišana vai bakstīšanās ar elkoņiem! Ierosinu atcerēties bērnību un dāmām, sasveicinoties, pakniksēt, bet kungiem - pievilkt kāju! To darot, ievērot 2 metru distanci! Var arī kā Japānā - vienkārši cieņpilni paklanīties," raksta Āboliņš.

Tikmēr cilvēki komentāros pie ieraksta piekrīt aktierim. "Piekrītu! Man arī nepatīk. Jauki ir sievietei justies kā sievietei. Un vīriešiem kā kungiem, nevis večiem vai biedriem klamzām. Es ar dūrēm nevicināšos. Sievietes Pašapziņa neatļauj," raksta viena no sekotājām.

Jau vēstīts, ka pavasarī, sākoties Covid-19 pandēmijai, cilvēki tika iacināti nesarokoties, bet tā vietā sasveicināties ar dūru palīdzību. Pēc preses konferences to demonstrēja arī ministru prezidensts Krišjānis Kariņš un veselības ministre Ilze Viņķele.

Tikmēr raidījums "Bez Tabu" vēstīja, ka pasaulē pazīstamais beļģu virusologs un mikrobiologs Pēters Pio, kurš martā pats sasirga ar Covid-19 infekciju, jau izteicies, ka cilvēce drīzumā varētu ieiet pandēmijas laikmetā. Līdz ar to rokasspiedienu dienām pienākšot beigas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas