Andris Reizenbergs dalās ar kokteiļa recepti izcilam piektdienas vakaram

tautaruna.lv, Anete Ošleja 23.okt
 
f64.lv, Oksana Džadana
Titulētais bārmenis Andris Reizenbergs dalās ar atspirdzinoša kokteiļa recepti labam piektdienas vakaram.

Bārmenis dalās ar ideju, kā pagatavot Martini tipa kokteili. Kokteilis ir viegli pagatavojams, jo tam ir nepieciešamas tikai pāris sastāvdaļas.

Reizenbergs kokteiļa pagatavošanā izmanto dzērveņu sīrupu, Francijas izcelsmes sauso vermutu un Itālijas sarkano apelsīnu, persiku džinu. Lai kokteili pagatavotu, ir nepieciešams arī ledus un rozmarīna zariņš.

Sākotnēji glāzē, kurā ir ievietots ledus, rozmarīns pievieno klāt 40ml džinu, 20ml vermutu un pavisam nedaudz dzērveņu sīrupu, pēc savām garšas izjūtām. Visu samaisa un gardais dzēriens ir gatavs!

Andris Reizenbergs ir latviešu uzņēmējs, bārmenis. 2019. gadā Reizenbergs izcīnija zelta medaļu Ķīnā notikušajā pasaules kokteiļu čempionā. Pandēmijas laikā titulētais bārmenis izveidoja jaunu biznesu “Reizenbergs Siļķe Kažokā”, piedāvājot cilvēkiem iegādāties salātus “Siļķe kažokā”, ko arī pats uzņēmējs klientiem piegādāja. Šāda biznesa ideja iemantoja lielu sabiedrības atsaucību un vēlmi iegādāties gardos salātus.

Komentē 6

 
Anonīms
 

Šovakar jau hren vairs kur dabūšu Francijas izcelsmes sauso vermutu un persiku džinu, bet līdz nākošai piektdienai Jēkabpilī varbūt sameklēšu. Ja ne bezprocentu alkohola veikalā, kas atrodas lielveikalā Aura, tad Devonā jau nu jābūt.

23.oktobris Atbildēt

Es ar varu padalīties ar lieliska kokteiļa recepti....

24.oktobris Atbildēt

Davaj..!

24.oktobris Atbildēt
Diduu > izidors.m.rkak.ns

Vodka ar šņabi

24.oktobris Atbildēt
īpaši stulbs > diduu

:DDD Šņabis ar alu labāks. :)

24.oktobris Atbildēt

Atcerējos tā I.Mamenko parodiju, kur picas sastāvā bija kādi tur omāri, kādas tur garneles un vēl kas, bet sieva visu aizstāja ar zaļajiem zirnīšiem . . . . tāds džins, tāds vermuts, bet tu ieej lauku bodē un no tā kas tur plauktā "uztaisi ko izcilu" :))

25.oktobris Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:03

Jaunākās diskusijas