"Sen šajā statusā esmu"; Samanta Tīna izsakās par personīgo dzīvi

tautaruna.lv 23.oktobris 2020, 19:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna STV Pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra" runājusi par izmaiņām interjerā un, runājot par violeto krāsu, aizskārusi tēmu par vecmeitām.

Kā apgalvo pati Samanta, violeta krāsa ir ļoti skaista krāsa, bet tā esot vecmeitu krāsa. "Es vēl, kā saka, sevi nenorakstu pie vecmeitām," video uzsver dziedātāja.

Dziedātāja norāda, ka šobrīd valdot uzskats, ka meitenes jau no divdesmit pieciem gadiem ir vecmeitas.

"Man ir pietiekoši, es jau kā sen esmu pāri šim te, sen šajā statusā esmu, un ziniet? Nav nemaz tik slikti," smej Samanta.

Kā zināms, Samanta Tīna apstiprināja, ka ir pašķīrusies no ilggadējā drauga Naura Liepiņa. "Jā, esam pašķīrušies. Taču šobrīd strādājam pie savām attiecībām, regulāri satiekamies," saka Samanta, kura gan vēl šovasar noliedza, ka attiecībās iestājusies krīze.

Samanta ir pārcēlusies uz dzīvi augstceltnē "Panorama Plaza". Viņa vairs nemitinās Mārupē kopā ar Nauri, ar kuru satuvinājās pirms vairāk nekā sešiem gadiem.

Jau vēstīts, ka dziedātāja Sandija Vīgante, kuru sabiedrība iepazina talantu šova "OKartes skatuve" otrajā sezonā, kļuvusi neticami līdzīga dziedātājai Samantai Tīnai. Izdevums "Privātā Dzīve" gan norāda, ka Sandija par savu līdzību ar Samantu gan saka, ka viņai ir cits matu tonis un frizūru viņa arī veido savādāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:04

Jaunākās diskusijas