Pēc pārciestās operācijas Linda Mūrniece dalās ar atziņu par grāmatu

tautaruna.lv 23.oktobris 2020, 18:45
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Jau vēstījam, ka bijusī politiķe un uzņēmēja Linda Mūrniece Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā piedzīvojusi nopietnu operāciju. Jaunā ierakstā sociālajos tīklos Mūrniece atklāj, ka pavadījusi slimnīcā nozīmēto laiku, lasot Initas Silas jauno grāmatu.

Mūrniece ierakstā uzrunā žurnālisti Initu Silu, atklājot, ka nožēlo, ka neesot piegājusi viņai klāt uz ielas, "kad redzēju - nodurtu galvu skrien uz priekšu", jo tagad saprotot, ko tas nozīmējis.

"Zināju, ka man būs kāds laiks jāpavada slimnīcā un Tavu grāmatu ieplānoju kā obligātu. Ir laiks to lasīt. Un - jā - pārdomāt dzīvi un vērtības. Zināju - lasot Tavu pieredzi, tā būs.

Mēs visas esam līdzīgas. Mīlam un ciešam vienādi. Un skaļi to sakām, lai atbalstītu citas. Tās, kuras noklusē," raksta Mūrniece.

Mūrniece par operācijas norisi saviem sekotājiem pavēstīja sociālajā vietnē Facebook, publicējot arī attēlus no slimnīcas. "Vakar man bija pasmaga operācija. Un - jā - stiprā es baidījos nepamosties. No paša rīta visiem mīļajiem atzinos mīlestībā un kad veiksmīgi pamodos, izdarīju to atkal," atklāta ir Mūrniece.

Jau vēstījām, ka oktobrī, ko pasaulē atzīmē kā krūts veselības mēnesi, klajā nāk žurnālistes Initas Silas grāmata Laimes meklētājas dienasgrāmata. Tango ar diviem misteriem V* (vēzi un vīrieti), kurā viņa emocionāli atklāj savus pārdzīvojumus un izjūtas, saskaroties ar diagnozi - krūts vēzis, - kas liek vēl vairāk novērtēt dzīvi un būt laimīgai katru dienu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas