FOTO: Madara Repše pēc smagās operācijas izrakstīta no slimnīcas

Lelde Veinberga 15.oktobris 2020, 17:11
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Bijušā Latvijas premjerministra Eināra Repšes meita fotogrāfe Madara Repše veiksmīgi izrakstījusies no Rīgas 1. slimnīcas pēc tam, kad piedzīvoja kārtējo nopietno operāciju. Meitu mājās nogādājis viņas tēvs.

Pie foto, kurā redzama Madara ar tēvu, jaunā sieviete atklāj, ka pēc operācijas nedēļu pavadījusi intensīvajā nodaļā, kur guļot gultā, kustības bija ierobežotas.

View this post on Instagram

A post shared by Madara Repse (@madararepse) on

"Mājās pat sienas tevi ārstē. Paldies par milzīgo atbalstu un mīlestību. Paldies, tēt, par manis apciemošanu," pateicas Madara, kura priecīga slimnīcas gultu iemainīt pret savu mājās.

"Paldies, no visas sirds, par vēstulēm un vēlējumiem, atbalstu - tas ļoti palīdz turēties un dod klāt spēku izturēt! [...] Paldies vismilzīgākais @1.slimnica Dr. Snipem!!! Viņš ir vienkārši izcils un lielisks ķirurgs! Un pārējie ārsti un māsiņas- esmu tik pateicīga par visu un silto attieksmi, rūpēm!" pateicības vārdus slimnīcai un personālam velta fotogrāfe.

View this post on Instagram

A post shared by Madara Repse (@madararepse) on

Jau vēstījām, ka Madara Repše jau ilgu laiku cīnās ar smagu slimību un piedzīvojusi kārtējo operāciju, kura pēc jaunās sievietes teiktā jau bijusi septītā. Viņa pārcietusi jau vairākas operācijas, un katra diena ir kā cīņa. Madarai ir iedzimts gremošanas orgānu sistēmas daļas jeb zarnu defekts.

Septīto operāciju nīderlandiešu mediķi vairs neuzņēmās, apzinoties pārāk lielo risku.

Ekspremjera Einara Repšes meita un fotomāksliniece Madara Repše plašāku atpazīstamību ieguva, pateicoties dalībai muzikālajā šovā «Talantu fabrika» kā vokāliste. Madara vairākus gadus dzīvojusi Nīderlandē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas