Krieķis atklāj, vai ir jaunumi Rebenoka slepkavības izmeklēšanā

tautaruna.lv 15.oktobris 2020, 9:20
 
F64
Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka kolēģis jurists Mārtiņš Krieķis atzīst - draugi un ģimene joprojām cer, ka slepkavība tiks atklāta, un vainīgie saņems sodu, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Kas saņems nosistā advokāta bagātību" izdevumā "Privātā Dzīve".
Kā pauž Krieķis, viss, kas bija zināms, ir izskanējis, un pagaidām viņš nevar pateikt, ka būtu jauni atklājumi.

Viņam gan neesot ziņu, kā policijai veicas ar izmeklēšanu, taču jurists cer, ka darbs virzās uz priekšu un nekāda jauna informācija neparādās izmeklēšanas interesēs.

Krieķis bija izsludinājis arī atlīdzību par ziņām, kas varētu palīdzēt atklāt noziegumu, bet neko būtisku nav uzzinājis.

"Būsim godīgi, ja tā būtu kāda ierindas slepkavība, tad varētu agrāk vai vēlāk cerēt uz kādu risinājumu. Bet, ņemot vērā to līmeni un nežēlību, kā tas viss notika, tā ne tuvu nav ierindas slepkavība. Tādēļ, lai cik smagi tas nebūtu, jāatzīst, ka lielu cerību atklāt to nav," pauda Krieķis.

Jau iepriekš vēstījām, ka pēc advokāta Pāvela Rebenoka slepkavības joprojām ir vairākas versijas par notikušā iemesliem. Viena no tām ir saistībā ar uzņēmumu "Olainfarm," kurā Rebenokam bija nozīmīga loma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas