Harijs un Megana komentē runas par pāra realitātes šovu

Baiba Puriņa 29.septembris 2020, 16:16
 
Reuters/Scanpix/Leta
Šonedēļ ārzemju medijus pāršalca ziņa, ka princis Harijs un Megana Mārkla piekrituši filmēties realitātes šovā par viņu ikdienu. Tagad pāris pats komentējis jaunumus, raksta "Daily Mirror".

Mediji informēja, ka Megana un Harijs filmēsies realitātes šovā kompānijai "Netflix", ar kuru noslēdzis 112 miljonus mārciņu vērtu līgumu.

Saseksas hercogi noliedz izskanējušās runas un viņu pārstāvji norāda, ka Harijam un Meganai nav plānu filmēties realitātes šovā.

Iepriekš avots medijam "The Sun" norādīja, ka līguma ietvaros pāris ļaušot faniem ieskatīties savā ikdienā, filmējoties realitātes šovā. Lai gan Harija un Megana mērķis esot producēt darbus, kas izceļ vides problēmas un nabadzības jautājumus, "Netflix" vēloties arī kaut ko no pāra personīgās dzīves.

Tika ziņots, ka uzstādīti noteikumi, ka realitātes šovam jābūt gaumīgam un jākoncentrējas uz Harija un Meganas labdarības darbu, kā arī tā filmēšana noritēs trīs mēnešus.

Ziņa par realitātes šovu jau paspēja izraisīt publisku kritiku. Britu televīzijas raidījuma vadītājs Pīrs Morgans, kurš jau iepriekš Meganai veltījis skarbu kritiku, salīdzinājis hercogieni ar realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas