Mūrniece paziņo, ka pārdod viesnīcu "Hotel Roma"

Viktorija Gabrjuna 29.septembris 2020, 13:14
 
Vladislavs Proškins/F64
Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece paziņojusi, ka viņai nākas pārdot viesnīcu, vēstīts Elmāra Barkāna materiālā "Linda Mūrniece sūrojas par "nenormālu rēķinu" no Rīgas ūdens" izdevumā "Kas Jauns".

Iepriekš jau vēstījām, ka Mūrniece neslēpa sašutumu par rēķinu, ko atsūtījis uzņēmums "Rīgas Ūdens". Lai gan viesnīca ir slēgta, Mūrniecei esot bijis jāmaksā vairāk nekā 3000 eiro liels rēķins.

Mūrniece uzsver - lai gan dažas stundas viņai šķita, ka tiek galā ar rēķiniem, tad Rīgas ūdens parūpējās, lai viņai tā vairs nešķiet.

"Visu vasaru viņi mani mocīja ar prasību uztaisīt ūdensvada rekonstrukciju. Rēķinus nesūtīja, jo bez rekonstrukcijas draudēja ūdeni atslēgt. Bet viesnīca kopš marta Covid-19 krīzes dēļ bija spiesta savu darbību pārtraukt, un nu tā tiek pārdota," pauda Mūrniece.

Viņa piebilda, ka tagad nav iespējas veikt 10 - 20 tūkstošus vērto ūdensvada rekonstrukciju. To, pēc Mūrnieces teiktā, varētu darīt jaunie īpašnieki, ko viņa arī esot teikusi Rīgas ūdenim, bet uzņēmus tik atsūtījis milzīgu rēķinu.

Kā atklājis Rīgas ūdens pārstāvis, nav pamata izkskatīt jautājumu par rēķina pārskatīšanu, jo tas izrakstīts atbilstoši normatīvo aktu prasībām. Turklāt Mūrniece par visām nepieciešamajām darbībām esot tikusi laicīgi informēta. Tāpat Mūrniece pagaidām neesot vērsusies ar savu pretenziju pie Rīgas ūdens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas