Unikāls kadrs! Kaupers parāda 30 gadus senu foto, kurā redzama "Prāta Vētra" un Skrastiņš

tautaruna.lv 29.septembris 2020, 13:00
 
Vladislavs Proškins/Kaspars Krafts/ F64
Grupas "Prāta Vētra" solists Renārs Kaupers savā Instagram profilā publicējis senu kadru, kurā redzams kopā ar grupas biedriem skolas laikā. Kā izrādās, puišu skolasbiedrs bijis arī aktieris Artūrs Skrastiņš.

Kā atklāj Kaupers, foto tapis 1980 gados un uzņemts Jelgavas 1. vidusskolā, kurā mācījušies "Prāta Vētras" dalībnieki un aktieris Artūrs Skrastiņš.

"Vai atpazīstat platākā smaida īpašnieku pirmajā rindā (varbūt vēl kādu)? Patiešām, - mūsu mīļais draugs un skolasbiedrs, viņš arī Šveiks, Amadejs un Beisiks vienā personā - Artūrs Skrastiņš!" attēlu komentē Kaupers.

Publicētais attēls izpelnījies sajūsmu Kaupera sekotāju vidū un to ar atzīmi "patīk" novērtējuši teju 4000 cilvēku.

View this post on Instagram

A post shared by renārs kaupers (@driznaks007) on

"Prāta Vētra", starptautiski pazīstama kā "Brainstorm", ir Latvijas poproka grupa. Grupa tika izveidota 1989. gadā Jelgavā. Grupā muzicē Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Māris Mihelsons un Kaspars Roga. Grupas piektais dalībnieks Gundars Mauševics gāja bojā autoavārijā 2004. gada 23. maijā.

Artūrs Skrastiņš ir latviešu teātra un kino aktieris, televīzijas raidījumu vadītājs un aizkadra balss. Dailes teātra aktieris kopš 1996. gada. Piedalījies vairākās latviešu filmās. Ieguvis gan "Lielā Kristapa", gan "Spēlmaņu nakts" balvu kā labākais (gada) aktieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas