Kā Tēvu dienu atzīmēja sabiedrībā pazīstamie tēti

Lelde Veinberga 14.septembris 2020, 19:31
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Aizvadītajā svētdienā Latvijā atzīmējām Tēvu dienu, kas veltīta tēva lomas godināšanai ģimenē un sabiedrībā. Ar saviem sveicieniem dalījās arī vietējās slavenības - māmiņas priecājās par stiprajiem tētiem, bet slavenie tēvi lepojās ar bērnu sniegto mīlestību.

Dzejnieks un mūziķi Guntars Račs Tēva dienā dalījie ar vairākiem foto, kuros redzams kopā ar savu skaisto meitu Odriju.

View this post on Instagram

A post shared by Guntars Racs (@guntarsracs) on

"Redzot to, kāds Jānis ir ar lielajiem bērniem un cik forši ir paši bērni, man nebija ne mazāko šaubu, ka Ričiņš būs sev izvēlējies foršāko tēti," ar mīļu ierakstu svētkos dalījusies pasākumu organizatore Rūta Reinika, kura ar burātāju Jāni Preisu gada sākumā kļuva par vecākiem dēlam.

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on

Ar aizkustinošiem fotomirkļiem dalījies atraktīvais pasākumu un TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš, kur atzīst, ka joprojām turpina mācīties un pilnveidoties, lai būtu lielisks tētis.

"Uz doto mirkli es atrodos Tēvu skolas trešajā gadā. Tā ir līdz šim neparedzami aizraujošākā mācībiestāde, kurā esmu stāžējies. Esmu kaismīgs un rosīgs skolnieks, kurš alkst apgūt, izzināt, pārvarēt, izdarīt un būt labākā tēta versija katru dienu. Tēva diena ir kā zināma atskaite, kā diplomdiena, lai vērstos atmiņās, pārdomātu kopīgos mirkļus un izsniegtu rezumē par padarīto un sasniegto.

Mana liecība trešajā gadā pēc sievas verdikta.
Atbildība - 9.
Pacietība - 7.
Izglītošana - 7
Rotaļāšanās - 9.
Ķildu risināšana - 6.
Kopīgs laiks - 9.
Mīlestība - 10.
Esmu garā ceļā uz Tēva bakalaura diplomu.

Šodien es vēlos sumināt visus tēvus, tētus, patēvus, vectēvus un vīrus, kuri ir līdzās saviem bērniem un iesaistās bērna ikdienā, mudinot ari citus tēvus sniegt savām atvasēm dārgāko - laiku un mīlestību. Arvien vairāk tētus sastopu bērnudārza gaiteņos, parku pastaigās, laukumiņu rotaļās un mūzikas skolu nodarbībās, kas sniedz optimisma dvesmu par tēva lielo iesaisti audzināšanā un spēcīgo nozīmi mūsdienu sabiedrībā. Un lielākais paldies manai dārgajai sievai, līdzgaitniecei, sirdsdraugam un Emmas mammai, par piedzīvoto, par sasmieto, izraudāto, par manu kvalitāšu novērtēšanu un uzlabošanu. Tētis Var," iedrošina Renārs.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas