Kā Tēvu dienu atzīmēja sabiedrībā pazīstamie tēti

Lelde Veinberga 14.septembris 2020, 19:31
 

2 / 3

View this post on Instagram

A post shared by Miks Dukurs (@miksdukurs) on

"Ieskatījos savā dārgumu lādē - i phone camera roll, kur glabājas arī daudz skaistu brīžu, kurus man kā tēvam bijis tas gods piedzīvot! Un Tēvu Dienas izskaņā atrodu vēl nepublicētas bildes no family “pandēmijas foto šūta” mājas apstākļos!" foto komentē dziedātājs Miks Dukurs, kurš redzams kopā ar sieviņu un abu atvasēm.

Mīlestības pilnu ģimenes kopbildi publicējusi arī TV personību Ceriņu ģimene. Lelde veltījusi mīļus vārdus vīram Aivim, kurš redzams ar meitiņu Adeli rokās: "Vēl par mazu, lai pateiktu pati, bet es zinu - no pirmās sekundes tu esi gādīgākais un mīlošākais tētis, kādu Adele varētu vēlēties! Neviens pienākums tev nav par grūtu. Sveiciens visiem tētiem, vectētiņiem un vecvectēviem!"

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

"Ghetto Games" kustības līderis Raimonds Elbakjans Tēvu dienu pavadījis kopā ar bērniem, pateicties Dievam par mīļo ģimeni: "Tēva diena! Viens par otru mīļāks, viens par otru lielāks kadrs! Par to visu paldies Dievam!"

View this post on Instagram

A post shared by Raimonds Elbakjans (@relbakjans) on

Ar kopbildi, kurā redzams kopā ar dēliem - Evertu un Edvīnu - dalījies ar radio personība un TV raidījumu vadītājs Toms Grēviņš.

View this post on Instagram

A post shared by Toms Grēviņš (@tomsgrevins) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas