Rīgā pamestā auto atrod 16 gadus vecu jaunieti ar lielu naudas summu

tautaruna.lv 14.septembris 2020, 13:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Pavisam nejaušs pašvaldības policistu atklājums krietni vien palīdzējis kolēģiem no Valsts policijas atšķetināt kādas zādzības lietu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirms pāris dienām galvaspilsētas policisti nonākuši visai interesantā situācijā un iespējams, nejauši, atklājuši noziegumu. Policija devās apsekot transporta līdzekli, kas iepriekš atzīts par ilgstoši atstātu.

Taču ierodoties izsaukuma vietā, atklājies, ka daļēji izdemolētais braucamrīks vēl ir turpat, turklāt, tajā sēž kāds samiegojies jauneklis.

Tā kā sarunas laikā noskaidrojies, ka automašīnā sēdošais ir nepilngadīgs, kārtības sargi aicinājuši viņu iesēsties policijas busiņā un ķērušies pie formalitāšu kārtošanas. Veicot personas datu pārbaudi, tika konstatēts, ka viņam ir tikai 16 gadi un viņš ir izsludināts Valsts policijas meklēšanā.

Ņemot vērā visus apstākļus, pusaudzis tika aizturēts un viņam tika likts paņemt visas mantas, kas uz to brīdi atradās automašīnā. Kad mantas bija paņemtas, viņš paziņoja, ka mašīnā atrodas arī diezgan liela naudas summa, bet policijas darbinieki pamanīja, ka naudai blakus atrodas ziedojumu kaste un radās aizdomas, ka ir veikts noziegums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:29

Jaunākās diskusijas