Pastāv amputācijas risks - mūziķi Gunāru Meijeru piemeklējušas nopietnas veselības problēmas

tautaruna.lv 27.jūlijs 2020, 16:32
 
Fonds Līdzskaņa/Facebook
Latvijas mūzikas skatuves leģenda Gunārs Meijers šobrīd saskaras ar nopietnām veselības problēmām, kas būtiski ietekmē viņa dzīves kvalitāti, ziņo "Fonds Līdzskaņa".

Gunāram ir nopietnas veselības problēmas - māksliniekam ir 2. tipa cukura diabēts, kura ietekmē radušās grūtības ar pārvietošanos. Ārsti konstatējuši būtisku asinsvadu sašaurināšanos, kas smagi ietekmējusi kāju veselību. Nesavlaicīgas ārstēšanas gadījumā, pastāv amputācijas risks.

Tāpat ir nepieciešamas abu acu operācijas, specializēti medikamenti, speciālistu apmeklējumi, ilgstoša ārstēšana un rehabilitācija.

Ikviens, kurš vēlas palīdzēt, aicināts veikt ziedojumu, veicot pārskaitījumu uz “Fonda Līdzskaņa” bankas kontu, maksājuma mērķī norādot “Ziedojums Gunāram Meijeram”. Tāpat iespējams ziedojumu veikt caur fonda interneta veikalu, ziedojot vai iegādājoties mūziķa albumu “Saki man”:
https://www.lidzskana.lv/veikals/gunara-meijera-atbalstam#veikals

"Fonds Līdzskaņa"
Juridiskā adrese: Misas iela 3, Rīga, LV-1058, Latvija
Reģ.Nr.: 40008274372
AS Seb banka
SWIFT: UNLALV2X
LV15UNLA0050024642558

Gunārs Meijers savu vārdu Latvijas populārajā mūzikā pirmoreiz ierakstīja 1993. gadā ar dziesmu „Meitene”, debitēdams Mikrofona aptaujā un izpelnīdamies nedalītu uzmanību. Savukārt, 1995. gadā klajā nāca mākslinieka debijas albums „Tikai tev”, kam sekojuši vairāk nekā 10 soloalbumi. Meijers aktīvi darbojies mūzikā kopš bērnības, kas rezultējies ar dalību korī, dažādos ansambļos, apvienībās un vēlāk jau ar vairāk kā 300 pašsacerētām dziesmām. Paša radītās dziesmas ir ieturētas šlāgermūzikas, romanču un balāžu stilā. Tām mākslinieks bijis gan mūzikas, gan vārdu autors.

"Fondu Līdzskaņa" 2016. gada nogalē ir dibinājusi biedrība “Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība”. Tā mērķis ir atbalstīt nelaimē vai īslaicīgās grūtībās nonākušus mūziķus, kuri ir devuši pienesumu Latvijas mūzikas nozarei. Fonds sniedz finansiālu atbalstu veselības un sadzīvisku problēmu pārvarēšanai, kā arī piedāvā praktisku palīdzību ikdienas apstākļu uzlabošanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas