Hokejista Merzļikina sieva veltījusi jaunajam vīram sirsnīgu ierakstu

tautaruna.lv 27.jūlijs 2020, 14:16
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/a.merzlikins
Nesen medijus pāršalca ziņa, ka apprecējies latviešu hokejists Elvis Merzļikins. Hokejista mīļotā sieviete šo faktu apstiprinājusi sociālajos medijos, publicējot sirsnīgu ierakstu, kas veltīts vīram.

"Man pietrūks tā smaida. Man visu laiku pietrūks tas, kā viņš mani kaitina. Man pietrūks pusdienu un vakariņu gatavošanas. Man pietrūks viņa snaušanas, kad ārā ir skaista diena. Man pietrūks viņa izbīļa, kad viņš spēlē videospēles. Man pietrūks iespējas uzdot viņam muļķīgus jautājumus," raksta Aleksandra.

Beigās viņa piebilst, lai Elvis padara savu sievu lepnu, tā apstiprinot faktu par kāzām.
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Merzlikins (@a.merzlikins) on

Tāpat Aleksandra publicējusi attēlu ar rozēm, kuras, kā noprotams, saņemtas no Elvja.
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Merzlikins (@a.merzlikins) on

Jau vēstīts, ka Elvis Merzļikins esot apprecējies, par ko informēja hokeja kluba apskatnieks Džefs Svoboda, kurš Teitter rakstīja: "Elvis Merzļikins saka, ka pauzes laikā viņam bijis garlaicīgi. Tad viņš nejauši pasaka, ka apprecējies. Tāpat viņš gandrīz esot ticis pie otra kucēna. Lai vai kā, apsveicu, Elvi un Aleksandra!"
Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets" uz šīs sezonas noslēguma daļu Kanādā savā sastāvā iekļāvusi trīs vārtsargus, starp kuriem ir divi latvieši - Elvis Merzļikins un Matīss Kivelnieks, pirmdien vēsta komanda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:45

Jaunākās diskusijas