Pēc traģiskās avārijas Jefremova sievai nākas srādāt vairākos darbos

tautaruna.lv 20.jūlijs 2020, 12:13
 
Tass/Scanpix/LETA
Maskavas centrā traģisko avāriju izraisījušā aktiera Mihaila Jefremova sieva Sofija Kruglikva strādā vairākos darbos bažījoties, ka ģimene varētu palikt bez iztikas līdzekļiem, "Komsomoļskaja Pravda" pazinojis kāds avots.

Tā kā Jefremovam draud 12 gadu cietumsods, Krugļikova varētu kļūt par vienīgo ģimenes pelnītāju. Jāpiebilst, ka abu laulībā aug trīs bērni.

Neskatoties uz to, ka vīrs ir populārs aktieris, Sofija nekad nepameta savu darbu. Viņa strādā par pasniedzēju vairākās mācību iestādēs, pasniedzot skaņu režiju.

"Protams, tagad daudz piepelnās. Studijā ieraksta šovbiznesa zvaigznes, kā skaņu producente un režisore iesaistās komerciālos prjektos. Tagad, pēc visa spriežot, mēģinās piepelnīties vēl vairāk - bērni taču ir jābaro. Bet īpašu iekrājumu ģimenei nav," pauda avots.

Jāpiebilst, ka Krugļikovai un Jefremovam ir trīs skolas vecuma bērni - 16 gadus vecā Vera, 13 gdus vecā Nadežda un 10 gadus vecais Boriss.

Jau vēstīts, ka Jefremovs atzinis savu vainu avārijā, kurā gāja bojā auto šoferis, kura auto ietreicās aktieris. Aktieris avārijā necieta, savukārt otra auto vadītājs guva smagas traumas un slimnīcā nomira. Slavenībai draud pat 12 gadus ilgs cietumsods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:30

Jaunākās diskusijas