Liene Šomase kļuvusi par dziednieci

Viktorija Gabrjuna 9.jūnijs 2020, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Liene Šomase metusies ezoterikas lauciņā, un ar elpošanas palīdzību dziedina ne tikai garīgo, bet arī fizisko veselību, vēstīts Zanes Piļkas Karaļevičas materiālā "Ir sākusies jauna ēra" izdevumā "Privātā Dzīve".

Liene atklāj, ka jau astoņus gadus praktizē tehnisko elpošanu, bet piecus gadus ir sociālā uzņēmēja.

Liene atceras, kā sāka pastiprināti interesēties par elpošanu, kad koncerta laikā augstas temperatūras dēļ nevarēja padziedāt.

"Man tajā laikā bija pieci studenti, un es sāku viņus pētīt. Uzdevu dažādus elpošanas vingrinājumus un redzēju uzlabojumus. Konsultējos ar dakteriem, stāstīju novērojumus, un dakteri manu darbošanos akceptēja. Man vēl gads nepieciešams, lai es varētu patentēt savu metodi, jo šis process ir sarežģīts," pauda Šomase, piebilstot, ka viņa jau nav sertificēta zinātniece, bet gan meitene no laukiem, kas strādā ar elpošanu.

Viņa uzsver, ka strādāt ar elpošanu ir liela atbildība, turklāt viņa darbojas ar bērniem, kas sirgst ar autismu, vēzi, šizofrēniju.

Uz jautājumu, vai Lienei ir kāds sertifikāts, kas apliecina, ka viņa var vadīt elpošanas prakses, Šomase uzsver, ka sertifikāts - tas nav nekas, galvenais esot tas, ka viņa redz, ka viņas metodes tiešām ir efektīvas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas