Gunta Baško atklāj kā jūtas par apaļo jubileju

Baiba Puriņa 2.maijs 2020, 9:45
 
Romāns Kokšarovs/F64
Bijusī basketboliste un tagadējā Latvijas sieviešu basketbola izlases ģenerālmenedžere Gunta Baško 27. aprīlī atzīmēja 40 gadu jubileju.

Gunta sociālajā vietnē Instagram publicējusi attēlu, kurā redzama ar iespaidīgu rožu pušķi, ko, noprotams, saņēmusi savā dzimšanas dienā. Bijusī basketboliste arī dalās ar savām izjūtām par zīmīgo dzimšanas dienas skaitli.

"Kad man bija 20, tad likās, ka 40 ir tik tālu un tas ir tik daudz... Bet šodien, kad aprit 40, tas liekas...nekas... Dzīve šķiet tikai sākas... novēlu ikkatram izbaudīt “te un tagad” un tvert katru mirkli, kas tiek dots, un būt pateicīgiem... Paldies tuviem un tāliem, jauniem un pieredzējušiem," par savu jubileju saka Baško.

Komentāros sekotāji steidz sveikt Guntu jubilejā un dalās ar sirsnīgiem vēlējumiem.

View this post on Instagram

A post shared by Gunta (@guntabasko) on

Gunta Baško ir bijusī latviešu basketboliste, spēlēja vieglās uzbrucējas pozīcijā, ilggadēja Latvijas sieviešu basketbola izlases dalībniece. Pēdējais klubs, ko pārstāvējusi profesionālajā basketbolā — Rīgas TTT. Pēc basketbolistes karjeras beigām 2019. gadā G. Baško ir kļuvusi par Latvijas sieviešu basketbola izlases ģenerālmenedžeri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:25

Jaunākās diskusijas