Skandalozā Holivudas aktrise Loena dod padomu Harijam un Meganai

tautaruna.lv 2.maijs 2020, 21:00
 
AFP/PA/Scanpix/LETA
33 gadus jaunā aktrise Lindsija Loena, kurai pašai nācies piedzīvot nerimstošu mediju uzmanību, radio raidījumā devusi padomu princim Harijam un Meganai Mārklai, par kuriem baumo, ka viņi apmestušies Malibu, vēsta "E!".

Raidījuma vadītājs Endijs Koens lūdzis Loenai ieteikt karaliskajam pārim, kā izvairīties no paparaci.

Loena norādījusi, ka pāra apmešanās vieta ir iecienīta paparaci vieta, kur nav iespējams iziet pludmalē vai sērfot, lai tevi nenovērotu fotogrāfi. Viņa arī uzsvērusi, ka fiziskās distancēšanās dēļ šobrīd ir mierīgāki laiki, jo visi atrodas mājās un šis ir īstais brīdis, lai apmestos jaunā mājā. "Kad tas būs cauri... nolīgstiet šoferus," iesaka Loena.

Jau vēstīts, ka pāris pagājušajā mēnesī pārcēlās uz ASV Kalifornijas štatu un centušies dzīvot, sev lieku uzmanību nepievēršot. Nav pat konkrēti zināms, kur viņi mitinās, vienlaikus medijos parādījusies oficiāli neapstiprināta informācija, ka pāris dzīvo Malibu.

Harijs un Megana janvārī šokēja pasauli, paziņojot, ka turpmāk vairs nebūs britu karaļnama amatpersonas, atsakās no oficiālajiem pienākumiem un centīsies iegūt finansiālo neatkarību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas