Rakovska: taisīt COVID testu bija baisi

tautaruna.lv 2.maijs 2020, 13:22
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja un grupas "Triānas Parks" soliste Agnese Rakovska kādu laiku nebija manāma sociālo tīklu vietnēs un tagad dziedātāja atklājusi, ka apaukstējusies, tādēļ veikusi arī Covid-19 testu.

Rakovska saviem sekotājiem atzinusi, ka tagad jūtoties daudz labāk un lēnām atkopjoties.

"Visiem saulains sveiciens no Zemgales plašumiem, pēdējās nu jau 10 dienas piespiedu kārtā "nolikos" ar temperatūru un sanāca instagram brīvdienas. Tas arī ik pa laikam ir veselīgi. Lēnām atkopjos un jā - taisīt COVID testu bija baisi!" neslēpj Rakovska.

"Pavasaris ir mānīgs laiks, ğērbies silti un esi uzmanīgs," nobeigumā piesaka Agnese.

View this post on Instagram

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesepark) on

Agnese Rakovska, pēc precībām ar Zinti Roznieku pieņēmusi vīra uzvārdu (Agnese Rozniece) ir grupas Triānas parks vokāliste. Grupa izveidota 2008. gadā, sākotnēji tajā spēlēja arī Agneses tēvs Aivars Rakovskis, grupas Bastards līderis. Pašreizējais sastāvs: Agnese Rakovska (vokāls), Kristaps Ērglis (bass), Artūrs Strautiņš (ģitāra) un Edgars Viļums (bungas). Ar dziesmu Line grupa pārstāvējusi Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā (2017. gadā Kijevā).

Intervijā Sandrim Vaznovičam "Agnese Rakovska, latviskā versija" Agnese par vīru saka tā:«Viņš ir autospeciālists - ja kādam kaut ko vajag par mašīnu lietām, tad - pie Zinta, viņš zinās!»

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas