Medijs: Harijs grib "aizbēgt" no Meganas uz Londonu

Baiba Puriņa 2.maijs 2020, 14:30
 
PA/Scanpix/LETA
Avoti vēsta, ka Harijam esot pat "bēgšanas" plāns, jo princis neesot pieradis pie dzīves "brīvībā", ziņo "otkrito.lv".

Izdevums "New Idea", atsaucoties uz savu avotu, norāda, ka princis Harijs grib pamest Mārklu un atgriezties Londonā.

Avots izdevumam norāda, ka Harijs pārdzīvojot to, ka pametis savu ģimenei pandēmijas laikā. "Ja viņš spētu pagriezt atpakaļ laiku un atgriezties pie dzīves, ko viņi ar Meganu pameta, viņš to darītu nedomājot," pavēstījis anonīmais avots.

Harija tēvam Princim Čārlzam tika konstatēts jaunais koronavīruss, kas princī radījis "vainas un nožēlas" sajūtu. Avots norāda, ka Harijs izmisīgi meklējis iespējas, kā atgriezties Anglijā un palīdzēt ģimenei.

Izdevums apgalvo, ka Harijam ir "bēgšanas plāns". "Pēdējās nedēļas ļāvušas Harijam saprast, ka viņam vajadzīgs rezerves plāns, ja dzīve Amerikā kopā ar Meganu neizdosies un viņam būs jāmeklē jaunas iespējas," medijs citē anonīmo avotu.

Jau vēstīts, ka princis Harijs izdarījis grūtu izvēli, pametot Lielbritāniju un atstājot savu ģimeni. Kāds avots medijam "Us Weekly" atklājis, ka Harijam Amerikā nav viegli.

"Viņam ir stipra vainas izjūta par to, ka nevar būt Lielbritānijā šajā grūtajā laikā. Telefona sarunas laikā ar tēvu Harijs atzina, ka jūtas bezpalīdzīgs, atrodoties tūkstošiem kilometru prom no mājām. Čārlzs centās Hariju nomierināt, sakot, ka slimība aizrit vieglā formā," pauda avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas