Adriana Miglāne atklāti stāsta par izjūtām pandēmijas laikā

Viktorija Gabrjuna 2.maijs 2020, 18:40
 
Ģirts Ozoliņš/F64
TV šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne, kura ir sava pirmdzimtā gaidībās, sociālaajos tīklos pastāstīja, kā jūtas pandēmijas laikā.

Adriana godīgi atzīst, ka ilgojas pēc skatuves.

"Mums tagad ir tik daudz brīvā laika, tik daudz iespēju pārdomāt un apdomāt svarīgāko, ieraudzīt vērtīgāko un novērtēt esošo! Pateikšu godīgi, es tik ļoti ilgojos pēc skatuves, pēc pasākumiem, pēc ierastās dzīves, kad viss ir kā agrāk, bet tomēr šajā laikā es sapratu, ka es neesmu tāda vienīgā. Es neesmu vienīgā, kura alkst pēc saviem hobijiem un aktivitātēm, kuras šobrīd ir nogrieztas. Varbūt pat šobrīd tā ir labāk, jo tomēr šajā posmā man ir daudz jāatpūšas, jāuzkrāj spēki un jātur sevī tikai visgaišākas domas, jārūpējas par savu svarīgāko cilvēciņu," raksta Adriana.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Tikmēr kāda komentātāja vērš uzmanību, ka Adrianai par skatuvi būs uz laiku jāpiemirst, kad piedzims mazulis.

"Lai cik skumji ar nebūtu, kad pasaulē Tev nāks mazais brīnumiņš, Tev ar uz kādu laiku būs par skatuvi un ierasto dzīvi jāaizmirst, jo viss būs pakārtots viņa vajadzībām. Tā kā šobrīd ir iespēja pierast pie kā jauna," teikts komentārā.

Nesen tika vēstīts, ka Adriana Miglāne, kura pirms dažām nedēļām pavēstīja, ka gaida pirmdzimto, dalījusies ar skaistu gaidību laika foto.

Jau vēstīts, ka mūziķe jau brīdī, kad plašākai publikai tika atklāts, ka Adriana gaida mazuli, viņa neslēpa, ka pirmā atvase būs puisēns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas