VIDEO: Olga Rajecka atklāj trikus, kā ietaupa naudu ārkārtējās situācijas laikā

Baiba Puriņa 2.maijs 2020, 14:42
 
Ilze Zvēra/F64
Dziedātāja Olga Rajecka televīzijas kanāla STV Pirmā raidījumā "Starp mums runājot" atklājusi trikus, kā šajā laikā iespējams ietaupīt naudu.

Kā pirmo lietu Olga min to, ka šobrīd iespējams ietaupīt uz benzīnu, jo nekur neesot jābrauc un automašīnas vietā var izmantot velosipēdus.

"Var ietaupīt uz smaržām. Tā ir! Tad var ietaupīt uz to, ka nevajag iet pa veikaliem un meklēt dažādas drēbes. Var izvilkt no skapja smukas kleitas, kas ir senas, kuras ir iegādātas pagājušajā gadā," norāda Olga un neslēpj, ka arī uz zeķubiksēm, manikīru un matiem tagad iespējams ietaupīt.

Viena no raidījuma vadītājām Zane Vaļicka Olgai uzdeva arī jautājumu par iepirkšanos pārtikas veikalā. Olga norāda, ka nekad nav iepirkusies bez apdoma. Viņa uzsver, ka vienmēr izmanto iepirkšanās sarkastu pārtikas veikalā, jo arī pirms ārkārtējās situācijas iepirkusies ilgākam laikam. "Es neskraidīju pa veikaliem katru dienu. Man ir citi darbi ko darīt," norāda Rajecka.

Dzietāja arī stāsta, ka viņai sociālās distancēšanās laiks grūtības nesagādājot, jo viņai patīkot būt mājās kopā ar ģimeni.

Jau vēstīts, ka neskatoties uz Covid-19 izraisīto krīzi, kas negatīvi ietekmējusi skatuves māksliniekus, dziedātāja Olga Rajecka cenšas uz situāciju skatīties pozitīvi, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Olga Rajecka: "Šī vēl nav nekāda krīze"" izdevumā "Kas Jauns". "Es negrasos pazemoties un lūgt pabalstus, gan izdzīvosim. Ja vajadzēs, kaut zemi grauzīšu! Galvenais ir neielaist sevī bezcerību un drūmumu, neļauties krist panikā," saka Olga, piebilstot, ka laukos dzīvo vienkārši un ekonomiski.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:04

Jaunākās diskusijas