Princis Harijs un Megana Mārkla sēro par fanes nāvi

Baiba Puriņa 3.maijs 2020, 18:21
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/LETA
Princis Harijs un Megana Mārkla izteikuši līdzjūtību Smallmanu ģimenei saistībā ar viņu 18 gadus jaunās meitas nāvi, vēsta "E".
Harijs un Megana nosūtījuši personīgu vēstuli, kurā apraksta, cik priviliģēti jutušies iepazīstot Holiju un kā apbrīno ģimeni. Vēstules nobeigumā Harijs raksta: "Mēs ar Meganu sūtām jums vissirsnīgākos līdzjūtības apliecinājumus."

Holija jau no bērnības esot cietusi no daudzām smagām kaitēm - cerebrālās triekas, epilepsijas un hroniskas plaušu slimības. Jauniete pagājušajā nedēļā esot nomirusi miegā.

Ģimene karalisko pāri pirmo reizi sastapa pirms pieciem gadiem, kad Harijs pasniedza balvu Holijas jaunākajai māsai Rūbijai par viņas pūlēm aprūpējot māsu. Harijs iepazinās un iedraudzējās arī ar toreiz 13 gadus jauno Holiju. Viņš esot lūdzis visiem pamest istabu un pavadījis laiku tikai ar abām māsām.

Ģimene par saņemto vēstuli esot bijusi ļoti aizkustināta, jo tā paudusi tik patiesas rūpes un novērtē to, ka Harijs, par spīti savai aizņemtajai ikdienai, atradis laiku, tās uzrkastīšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas