FOTO: Ventspilī sieviete pagalmā atrod ļaundara radītu "rotaļlietu" sunim; brīdina līdzcilvēkus

Baiba Puriņa 3.maijs 2020, 14:44
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kāda iedzīvotāja sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar attēlu, kurā redzama kāda ļaundara radīta "rotaļlieta" sunim, kas gandrīz kaitējusi dzīvniekam.
Sieviete ziņo, ka mājas pagalmā atradusi koka "rotaļlietu", kurā sasistas naglas. Ja suns būtu izlēmis ar to spēlēties, sekas būtu bijušas bēdīgas.
"Ventspilnieki, it īpaši tie kuriem ir privātmājas un suņi, kuriem patīk visu grauzt! Ieteiktu pārbaudīt savu sētu. Vakar šādu koka ripu ar sasistām naglām atradām savā sētā. Ar suni un viņa smaganām viss kārtībā, jo par laimi šis meistardarbs viņu neuzrunāja," raksta iedzīvotāja.
Komentāros cilvēki neslēpj sašutumu par šādu cilvēka rīcību un velta skarbus vārdus "rotaļlietas" autoram.
"Paldies Dievam, ka nekas slikts ar sunīti nav noticis! Bet, bet, bet... es tik domāju- ja būtu tāds mērķis, vai naglas nebūtu iesistās perpendikulāri plāksnei? Ar asu malu uz āru? Vai doma ir tāda, lai iedūrās un pēc tam nevar ārā dabūt? Kaut kāds ārprāts notiek ar "cilvekiem" pēdējā laikā," raksta viena no komentētājām. "Es domāju, ka tāds veids suni neuzrunātu, jo tā būtu grūtāk satvert. Tieši šim meistardarbam naglas gar malu ir ļoti švaki sasistas, lai graužot varētu vieglāk satraumēties," uz komentāru atbild ieraksta autore.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Jau vēstīts, ka nežēlībai pret dzīvniekiem nav robežu un beigu - kārtējo reizi tiek ziņots par "lamatām" mājdzīvniekiem, kuras mētājās uz ielām. Kāda mīluļa saimniece apgalvo, ka Rīgā uz ielas atrasta suņa barībā iesprausta žilete. Sieviete brīdina suņu saimniekus uzmanīties Ieriķu ielas 66 apkaimē.

Tāpat ziņots, ka sociālajos tīklos kāda Iļģuciema iedzīvotāja dalījusies ar satraucošu ziņu par kāda vīrieša centieniem nežēlīgā veidā nodarīt pāri sunim, sētā iemetot desu ar sadurtiem āķiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas