VIDEO: Babkina pirmo reizi video uzrunā fanus pēc atgriešanās no slimnīcas

tautaruna.lv 3.maijs 2020, 14:17
 
ITAR-TASS/Scanpix/Leta
Krievijas estrādes zvaigzne Nadežda Babkina sociālajā vietnē Instagram publicējusi video, kurā pateicas visiem par atbalstu pēc pārciestās pneimonijas, vēsta "otkrito.lv".

Kā jau vēstīts, Babkina mēnesi atradās slimnīcā, jo viņai esot bijusi smaga pneimonija. Dziedātāja bijusi mākslīgajā komā, lai efektīvāk darbotos plaušu ventilācijas aparāts.

Šobrīd dziedātāja atkopjas mājās un nolēmusi publicēt video, kurā pateicas atbalstītājiem un aicina visus rūpēties par sevi un tuvākajiem.

"Jā, es piedzīvoju pārbaudījumu. Nevienam nenovēlu ko tādu, taču neviens nezina, kur tas draņķis atrodas un kā pielips. Rūpīgi jāseko tiem noteikumiem, kuri mums noteikti. Sargāsim viens otru, sapratīsim, būsim līdzjūtīgi. Pārbaudījumi ļoti grūti," video saka Babkina. Viņa arī norāda, ka tieši pateicoties atbalstam, viņai ir spēks, lai "no šīs situācijas izkārpītos".

Dziedātāja atklāj, ka tagada atrodas mājās, kur atkopjas un ir pateicīga ārstiem, kuri ar viņu ikdienā "auklējās". "Palīdzība bija vajadzīga katru minūti," saka Babkina.

View this post on Instagram

A post shared by Надежда Бабкина (@ngbabkina) on

Kā tika vēstīts iepriekš, Babkina bija mākslīgajā komā, taču veiktās Covid-19 testa analīzes bijušas negatīvas. Babkina slimnīcā tika nogādāta 1.aprīlī.

Iepriekš ziņots, ka Babkinas civilvīrs Jevgēnijs Gors sociālajos tīklos atklājis, kā jūtas viņa sieva, lai nepieļautu, ka mediji sagroza faktus. Pēc Gora teiktā, pēc pārciestās pneimonijas Babkina jūtas daudz labāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas