Salceviča: Ja pēc šī posma mainīšu savu nodarbošanos, tad tā būs izglītībā balstīta

tautaruna.lv 3.maijs 2020, 17:43
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Stiliste un blogere Indra Salceviča savā Instagram profilā dalījusies ar pārdomām par novēroto soctīklu vidē un atklāj, kas viņu nokaitinājis.

Indra atklāj, ka šobrīd novērojusi daudzus procesus interneta vidē, kas viņai nešķiet pieņemami.

"Redzēti jauni izaicinājumi, pašsludinātu fitnesa treneru pieteikumi, jaunizcepti stilisti un pat pašapziņas kursi. Saprotu bizness ir bizness, un cepuri nost visiem tiem, kas parakstās zem vārdiem "izglītībai nav nozīmes, galvenais pieredze un seja". Terapeitus redzēju, organisma smago metālu iznīcinātājus un taukdedzināšanas guru reklāmas redzēju, pašapziņas koučus un stila meistarus redzēju. Gaidu tagad pašmacības ārstus. Man šķiet, ka īstais laiks laist pie šprices tos, kuri zina labāk par tiem, kas nez cik gadus skolojušies un vēl rezidentūrā tupējuši. Kam mums tādus, ja mūs izārstēs ūdens?" raksta Salceviča.

Viņa turpina: "Vārdu sakot, nezinu, kā jūs, bet... Ja es pēc šī posma mainīšu savu nodarbošanos pret kādu citu, tad tā būs izglītībā balstīta nodarbošanās. Bet tā es gribu laikam tikai uzrakstīt to, ka ikviena nodarbošanās un darbs ir cienījams. Un ja nav darba, tad var darīt vienkāršas lietas un nevis izdomāt sev jaunas kompetences un prasmes. Man šī tendence šķiet vairāk kā traģiska. Tas ir tikai mans novērojums."

Nobeigumā blogere piebilst, ka rakstīto neattiecina uz cilvēkiem, kuri vēlas pārorientēt savu biznesu interneta vidē vai pārvērtuši savus hobijus uzņēmējdarbībā.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Indras viedoklim piekrīt arī daudzi sekotāji. "Pilnībā piekrītu. Bet redzi, strādāt normālu darbu daudzi negrib, jo tas nav stilīgi vai it kā zem paškritikas, jo “ko gan es super duper dīva nolaidīšos līdz parastu cilvēku līmenim”," raksta viena no komentētājām.

Jau vēstīts, ka "Golin Accelerators of Relevance" influenceru indeksā Indra atzīta par līderi jomas "Dzīvesstils" , "medium" kategorijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas